Kevin

Kevin (18) is begin 2014 in contact gekomen met U Onbeperkt en is de jongste vrijwilliger van deze organisatie.
Hij heeft een passie voor technische en audioapparatuur en wilde zich heel graag hier verder in ontwikkelen.

U Onbeperkt had op dat moment al contact met RTV Utrecht en kon door de bereidwilligheid van Cobus Boscha (een gerenommeerde radiopresentator bij Bingo FM en nu werkzaam bij Radio 10), een hele mooie stage/vrijwilligersplek verzorgen en begeleiden voor de duur van 1,5 jaar.

Vrijwel iedere woensdagmiddag ging Kevin naar RTV om zich hand en span diensten rondom het radiomaken eigen te maken onder leiding van Cobus Boscha.

Vanuit deze ervaring gaat Kevin nu zijn kennis gebruiken om de wekelijkse interviews gegeven door U Onbeperkt te knippen/monteren voor de website van U onbeperkt.

Kevin gaat naar speciaal voortgezet onderwijs op Kanaleneiland (STIP VSO) om niveau 2 te behalen.

Kevin is door zijn beperking (licht verstandelijke beperkt en een lichte vorm van autisme) een grote bron van waarde omdat hij ons veel inzicht kan geven wat voor hem een noodzaak is om de regie op zijn eigen leven te houden. Wat zijn voorwaarden om zoveel mogelijk naar je eigen wensen te kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Kevin vertegenwoordigt U Onbeperkt bij Prokkel; Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Kevin neemt deel aan diverse activiteiten die Prokkel aanbiedt en wil je meer daar over weten dan wil Kevin je daar graag over vertellen.